Borgerskolen

Randi Hjælmsø Hansen den 31-08-2015

Det bliver en fantastisk uge ;)
    For dette er er ikke kun en Crazy week…
    - Det er i høj grad også ugen hvor der skal cykles til skole!!

Det er vigtigt at cykle til skole. Gør det hver dag - også i denne uge og gør det hver dag med cykelhjelm på.
    Alle elever som cykler til skole med cykelhjelm på får i denne uge et lod i vores lille konkurrence, hvor I kan vinde en af de mange sjove og seje cykelpræmier.

Hver morgen uddeles der lodder ved cykelstativerne, når I parkerer. Se efter trafikvestene.
    Vinderne bliver hver dag trukket i frokostpausen.

Skolebestyrelsen

Randi Hjælmsø Hansen den 20-08-2015
    Kære elever, forældre og personale på Borgerskolen.

Fra skoleårets start er Borgerskolens princip om brug af cykelhjem trådt i kraft.
    - Elevernes brug af cykelhjelm er også et forældreansvar. (Nærlæs det hele på skolens hjemmeside under 'Hvad vil vi', ’principper’).

På Borgerskolen ønsker vi, at idræt og bevægelse skal være en naturlig del af hverdagen for skolens elever og personale. Skolebestyrelsen opfordrer derfor til, at skolens elever og personale altid overvejer, om det er muligt, at transportere sig fra skolen og til planlagte ekskursionsdestinationer ved at gå eller cykle.

Vi har besluttet at gennemføre dette princip således, at det fremadrettet, og for børnenes skyld, er et krav, at alle bærer cykelhjelm, når de cykler med skolen. I bestyrelsen synes vi, at det skal være både sjovt og sikkert at tage på tur med skolen!

Vi skyder cykelsæsonen i gang den 31. August med Cyklistforbundets kampagne ’Alle børn cykler’, som vi selv har krydret med små konkurrencer.

Så vær skarpe, husk cykelhjelmen – også i hverdagen.
    Der er masser af sjove præmier på spil!

Se mere på Cyklistforbundets hjemmeside: http://www.abc-abc.dk

På vegne af skolebestyrelsen
    Martin Brændstrup og Nadja K. S. Andersen

Vi gør ikke kun hvad vi skal - vi gør hvad der skal til