Borgerskolen

Randi Hjælmsø Hansen den 07-06-2016

Eleverne på Borgerskolen fik en oplevelse ud over det sædvanlige, da den danske astronaut Andreas Mogensen helt exceptionelt besøgte skolen for at fortælle om sin rumfærd.

Borgerskolens 800 elever lyttede koncentreret, og de havde også klassevis forberedt spørgsmål til Andreas Mogensen. Der var mange spørgsmål fra de begejstrede børn, og både lærere og forældre var imponerede over børnenes gode spørgsmål.

Alle skolens elever deltog, og Borgerskolen ser det som en oplagt mulighed for at arbejde med elevernes motivation for naturfag m.m. Arrangementet var også et led i den åbne skole, som inddrager og åbner sig over for det omgivende samfund.

Det helt enestående arrangement var kommet i stand via en forælder, som er privat bekendt til Andreas Mogensen, og aftalen var clearet med EAS, European Space Agency.

Vi gør ikke kun hvad vi skal - vi gør hvad der skal til