Borgerskolen

• Randi Hjælmsø Hansen den 17-02-2017
    Et forældrepar på Borgerskolen, der er musiklærere, har brugt deres vinterferie på at undervise 0.Y og 3.X i at spille på violin. Klasserne har, ud over at skulle håndtere en violin, skulle øve sig i at spille sammen som orkester.
    Fredag afsluttede de denne fantastiske musikuge med en lille koncert for forældre og parallelklasser.

Randi Hjælmsø Hansen den 15-02-2017
    Infoaften om HF på Albertslund Gymnasium

Den seneste gymnasiereform har resulteret i en række ændringer på hf uddannelsen. Blandt andet kan man nu starte på hf efter 9. klasse. På Albertslund Gymnasium vil vi meget gerne fortælle alt om den nye professionsrettede hf. Derfor holder vi infoaften mandag den 27. februar fra kl. 19-21 på vores gymnasium i Løvens Kvarter 17 i Albertslund.

Vi glæder os til at se jer.

Mange hilsner

Albertslund Gymnasium

Anna Schwartz-Nielsen den 14-02-2017

Batteri-indsamling

Kære forældre

Det lille miljørådet har besluttet, at skolen skal samle batterier ind, både så vi kan beskytte miljøet og også så vi samtidig kan samle penge ind til noget fælles på skolen.

Så husk at komme med jeres brugte batterier og beskyt miljøet, samtidig med at vi kan sælge batterierne og få lidt penge for det til eleverne.

Batterierne kan afleveres til alle lærere.

På forhånd tak for din hjælp!

Vi gør ikke kun hvad vi skal - vi gør hvad der skal til